workshop

Met ons drieën hebben we weer een gezellige workshopavondje gehad. Dit keer was ik aan de beurt en dit zijn gemaakte kaarten:

Een simpel kaartje waarbij we gebruikt hebben gemaakt van stempels van vlinders en deze zijn afgedrukt met gekleurde inkt. Twee vlinders apart gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt, zo komen ze 'los' van de kaart en geeft een leuk effect. Een mooie (grote) tekst maakt de kaart verder af.

Bij dit kaartje ligt de nadruk op de stempel van een strandtafereeltje. Ingekleurd met distress-inkt, beetje los uit het handje dat geeft een mooi aquarel-effect. De stempel is van Urbanstamps, ontwerp van Michael Powell.

Als laatste hebben we dit doosje gemaakt. De stans is van Noor! Design en die heb ik uit Papicolor glanspapier gestanst. De stans zelf heb ik nagetrokken op Papicolorpapier en uitgeknipt. Het gestanste plak je op het papier wat je hebt uitgeknipt. Het plaatje heb ik gedownload via Internet en rond uitgestanst. Met twee strookjes heb ik het doosje gemaakt.

De onderkant heb ik hetzelfde gemaakt als de bovenkant. Om het doosje nog een mooi lint met strikje en zie wat een vintage resultaat! Met inkt heb ik de randjes 'oud' gemaakt. Met bloemetjes en plakparels maak je het doosje verder af.

We hadden allemaal nog een huiswerkkaart om te maken....deze laat ik een volgende keer zien,
prettige Pinksterweekend en tot een volgende keer,
groetjes,
Sylvia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten