Het nieuwe jaar is gestart.....

Hoi, fijn dat je weer komt kijken.

De eerste werkweek van het nieuwe jaar zit er al weer op. En het is pas een week geleden dat we nog vrij waren maar het lijkt al zo gauw zoveel langer geleden, hebben jullie dat ook? Er is deze week meteen veel gebeurt in de wereld en dan met name in Parijs, erg triest, het stemt je bedrukt.

Toch wist ik ergens de zin vandaan te halen om wat kaartjes te maken, misschien was het afleiding zoeken van het slechte nieuws op tv......

De komende weken volgen de verjaardagen zich weer in hoog tempo op en ook een feestje en een opening staan alweer genoteerd in de agenda...(zucht)....dan laat ik je nu meteen ook weten dat je 24 januari welkom bent op de crea-hobbybeurs in het winkelcentrum van Emerald in Delfgauw. Daar staat Mirjam met een leuke demo van de Stampin'Up!

Maar nu dan de beloofde kaartjes.......

Deze combi van kleuren vind ik altijd zo mooi, Wisteria Wonder en Pear Pizzazz, de bloemenpons met stempel heet Beautiful Bunch. Ik heb ook gebruik gemaakt van een embossingfolder om reliëf op de achterliggende kaart aan te brengen.
Deze drieluik doet het ook heel mooi met design papier gecombineerd met de Petit Petal stempel en pons. Doordat de inkten matchen met het papier krijg je altijd één mooi geheel. De kaartjes zijn zo leuk te maken met deze frisse kleuren. 

Wil je meer weten over de producten waar ik mee werk, kijk dan op het blog van Mirjam http://madebymirjam.blogspot.nl/

Natuurlijk zou het leuk zijn als je een kijkje bij haar komt nemen op zaterdag 24 januari a.s. in het winkelcentrum van Emerald in Delfgauw en wie weet heb je zin in één van haar workshops.

Een goede nieuwe week toegewenst en tot een volgende keer,
crea-groetjes,
Sylvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten