Muisje

Hoi, leuk dat je op deze herfstachtige dag even langskomt.

Tja, wát een weer ineens....het stormt en het regent.....nee, even geen zomerse dag vandaag.

Ondanks het weer hoop ik dat je je kunt vermaken. Ik in ieder geval wel. Vandaag heb ik heerlijke Chocolate Chip Cookies gebakken uit mijn nieuwe favoriete receptenboek, 'Koken met Karin', zonder pakjes en zakjes (deel 2). Mocht je eindelijk eens af willen van de zakjes en pakjes gerechten dan raad ik je haar boeken ten zeerste aan!

Gistermiddag heb ik mijn tweede gehaakte muis aan een lieve oud-collega gegeven. Vorig jaar had zij mijn blog bezocht en meteen muis Doortje geweldig gevonden. Of ik er één voor haar kon maken....tuurlijk! Aangezien wij elkaar 1x per jaar spreken tijdens een lunch-date kon ik haar de muis gister overhandigen. Ze was aangenaam verrast dat ik het onthouden had. Natuurlijk heb ik nog wat leuke foto's van Doortje en haar nieuwe 'vriend' gemaakt. Het was een kortstondige affaire......;)Hier ligt hij in onderdelen nog helemaal uit elkaar. Het moeilijkste is toch wel het in elkaar zetten en dat het qua verhouding nog een beetje netjes wordt...haha...best een priegel werkje.


Hihi, sorry, hij is een beetje boos op mij want ik ben zijn broek vergeten....oeps..sorry......Maar kijk dan......hier doe je het toch allemaal voor. Liefde geboren op de tuintafel haha! Nu kwam ik er dus achter dat Doortje veel kleiner is dan haar nieuwe vriendje. Ik denk dat ik haar op haaknaald 2 heb gemaakt en niet op 2,5 zoals hem. Ik weet het eigenlijk niet meer, maar hij is niet minder leuk geworden en eigenlijk is het wel een leuk setje geworden.HA! Gesnapt toen ik even naar binnen was gegaan......hmmm.....


Beide hebben een klein knoopje achterop, vond ik zóóóó lief staan!

Jullie weten dat er bij ons dorp een wolwinkel is gevestigd en nu heeft één van de eigenaren een eigen wollijn uitgebracht met vintage kleuren. Ik was er deze week toevallig in de winkel en toen lieten ze mij de kleuren zien en.....ik was meteen helemaal verliefd op deze mooie kleuren en kon niet wachten om ze te bemachtigen. Gistermiddag dus maar even ingeslagen hihi...moet kunnen. Dit zijn ze geworden...en ik heb al een idee wat ik ga maken!

                                                  Allemachtig prachtig toch!

Ondanks het weer een fijn weekend en een mooie week gewenst.

Creatieve groetjes,
Sylvia

1 opmerking:

  1. Ah wat sneu dat Doortje een kortstondige affaire met haar vriendje heeft gehad. . Geweldige foto's is alles wat er nog over is..

    BeantwoordenVerwijderen