Kerstworkshop

Hallo, leuk dat je nog even komt kijken.

Ja, ik weet het ..... het is wel heel stil geweest op ons blog. Dat klopt, ik was bezig met wat haakprojectjes, druktes, feestjes en toen was het ineens al december.

Zoals je weet organiseren we jaarlijks een feestelijke kerst-middag-workshop waarbij we alle drie één of meer kerstkaarten voorbereiden en deze met elkaar gaan maken.
Afgelopen vrijdagmiddag hebben we een super leuke middag gehad al helemaal in kerstsfeer en ook veel kaarten gemaakt. Hier komen ze.....

 
Deze sprankelende kaart met daarop de Kerstman welke onderweg is met zijn slee om de cadeaus te bezorgen ; )
 
 
Ook aan de binnenkant is aandacht besteed. Mooi als een drie-d gevouwen!
 
 
Meestal stempelen we alleen maar voor deze plaatjes moesten we de potloden en de kwast weer gebruiken.....was weer even wennen hoor.
 
 
Laten we hopen dat het met kerst ietsje kouder wordt buiten maar de kans dat we sneeuwpoppen kunnen maken zal erg klein zijn dit jaar.....helaas. Dit groepje staat er in ieder geval gezellig en warmpjes bij!
 
 
Erg mooi is deze kleurcombinatie, simpel van snit maar o zo mooi in zijn geheel!
 
 
Deze kaart was ook heel gemakkelijk te maken. Stempel een groepje kerstbomen en kleur met je witte gelpen de takjes een beetje en het lijkt net echte sneeuw. Nog even en 'Stille Nacht' zal weer klinken.
 
 
Erg grappig deze kaart. De clip is de vorm van de kop van een rendier, hoe leuk om dit op de kaart te verwerken met een rode brad, een echte Rudolf!
 
 
Ook op deze kaart staat de het rendier weer centraal. Ook de clip is weer gebruikt en ook simpel maar mooi in zijn eenvoud.
 
                 
Hmmmm, wat een verwennerij! Mirjam heeft voor ons een Red Velvet taartje gebakken!! Wat een heerlijke taart! Smaakte verrukkelijk! Bedankt!
  
Zo hebben we dus ons hobby-jaar afgesloten, helemaal in stijl en klaar voor de komende kerst. We hebben onderling weer genoeg inspiratie opgedaan om nog wat mooie kaarten te maken en rond te sturen. Bedankt meiden voor de onderlinge cadeautjes en de gezelligheid. Volgend jaar weer hoor!
 
Nog een ruime week voor kerst dus ik wens jullie een gezellige voorbereiding op alles wat er nog te doen valt en ik laat voor kerst nog wel even een leuk haakprojectje zien hoor.
 
 
Decembergroetjes,
Sylvia
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten