Oehoe, je bent jarig!

Hallo, leuk dat je weer even komt kijken.

Gisteravond hebben we een hele leuke workshopavond bij Ank gehad. Zij had voor ons twee projectjes om te maken. Allereerst een kaart. Zij heeft de uilen-pons van Stampin'Up! gebruikt. Door verschillende kleurtjes voor het lijfje te gebruiken krijg je een bont gezelschap!


Ook aan de binnenkant van de kaart zijn uilen verwerkt, is het geen geweldige felicitatie van de uilen-gemeenschap!


 Met deze pons van Stampin'Up! zijn de verschillende onderdelen uitgeponst. Heb je belangstelling in de pons dan kun je hieronder een reactie achterlaten. Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen is Mirjam onze demonstrator van Stampin'Up!, via haar kun je artikelen bestellen of informatie vragen.

In mijn mooie nieuwe hobbykamer heb ik één van de openingen ingericht met een uilen-tafereel. Bij de Hema vindt je leuke uilenkaarten.

Verder heeft Ank een leuke enveloppe van de mal van Dutch Doobadoo gemaakt. Met een leuke Magnolia erop heb je al snel een mooi enveloppe waarin je eventueel een kadokaartje, geld of los kaartje in kan doen. Leuk weggeven toch!



Het bloemetje heeft Ank voor ons in elkaar gezet. Het Magnoliaatje is ingekleurd met Copics en de rand is afgewerkt met Frantáge.


Van Mirjam kregen we nog een leuk zakje met lekkers erin! Natuurlijk wilde zij haar Stampin'Up! ideeën alvast wat promoten, bedankt Mirjam.  


Ank, nogmaals bedankt voor de beide leuke workshops!

Tot een volgende keer,
groetjes,
Sylvia

1 opmerking:

  1. Hallo,
    Ik ben op zoek naar bovenstaande uilenpons, kan ik deze nog ergens bestellen?
    Alvast bedankt,
    Ines

    BeantwoordenVerwijderen