Herfst 2015

Hoi, leuk dat je nog even bij me komt kijken.....

Wát een geweldig mooie week was het afgelopen week en als je dan net als ik nog vrij was dan mag je zeker van geluk spreken! Mooier kon het niet!

In de afgelopen maanden heb ik nog wel haakwerkjes opgepakt en eerder had ik al eens wat wol laten zien waar ik nog 'iets' mee wilde maken.

Met dit mooie wol had ik al meteen een idee voor een omslagdoek voor de herfst. De kleuren passen zo mooi bij het verkleuren van de zomer naar de herfst. Zodra ik was begonnen kon ik al bijna niet meer stoppen.....

Doordat de draad vanzelf van kleur veranderd lijkt het alsof je zelf met diverse bolletjes in de weer bent maar nee..... dit is zo leuk om het onder je handen door te zien verlopen dat je niet kan wachten tot de volgende kleur op de draad zich weer aandient.

De rand heb ik naar eigen inzicht aangepast en afgeweken van het patroon. Als ik het patroon (een grote kanten rand) had aangehouden dan werd de omslagdoek te groot voor mij.


Een mooie houten speld mag niet ontbreken en werkt zo mooi af. Ik ben erg tevreden over het resultaat.Hier zie je de achterkant, de keuren passen zo mooi bij mijn bruine jas. Perfect voor de komende wat koudere dagen. Want de zon zal ons eerdaags toch echt niet meer zo verwarmen als de afgelopen week, denk ik.


Ik hoop dat jullie inspiratie krijgen om ook aan de haak te gaan want het is toch zooooo leuk om te doen!!

Eerdaags geef ik een workshop pompoenen haken bij mij thuis en ik vind het zo leuk dat er zich twee groepen hebben opgegeven. Ik ben alles aan het voorbereiden om er twee gezellige avonden van te maken, hier alvast nog de voorbeelden welke ik vorig jaar gemaakt had.


Ik laat gauw het resultaat van de workshop zien, dus graag tot een volgende keer.

Nog een mooie zonnige zondag gewenst en een fijne week,
groetjes,
Sylvia

1 opmerking: