Workshop Pompoen haken

Hoi, leuk dat je even komt kijken op ons blog.

In de zomer had ik een leuk idee om voor een groepje dames een haakworkshop te organiseren met Herfst als thema. Ik kwam al snel op het haken van pompoenen uit omdat ik ze zelf vorig jaar al maakte en ze mogelijk op één avond wel te maken zou zijn.

Ik ging aan de slag met het idee en al snel had ik via een nichtje een groepje van vier en nog een groepje van drie vriendinnen. Gauw een paar voorbeelden gemaakt en het patroon goed uitgewerkt. De voorbereidingen waren leuk om te doen en uit te werken.

De beide groepen zijn inmiddels geweest en ik wil je graag het resultaat laten zien.

Zo zag mijn workshoptafel eruit. Ik had mij eigen haaksels ook uitgestald en daar mocht rendier Ralf niet ontbreken!



Mijn eigen voorbeelden....






Dit waren de resultaten van een aantal deelnemers....

 
Deze is van Edith
 


Ik haakte er ook nog eentje...


Deze is van Karin.

 
Deze is van Kimberley
 
 
Voor het deelnemen aan de workshop is het altijd leuk om je gasten nog een extraatje te geven. Ik haakte voor ieder een eikeltje, stempelde een houten label met tekst en daarbij een lekker herfst chocolaatje. Niet iedereen kreeg het pompoentje af maar met een duidelijke instructie kon het niet mis gaan. Tevreden maar ook moe gingen de dames naar huis. Toch wel intensief een avondje haken, zeker als het allemaal nieuw voor je is.
 
 
 
 
 
Ik kijk terug op twee gezellige avonden, erg leuk om iedereen aan het werk te zien en het enthousiasme toch wel toenam en nieuwsgierig naar het resultaat. Uiteindelijk was het toch meer werk dan ik had bedacht maar toch kreeg ik positieve reacties. Ik heb er van geleerd en een volgende keer hou ik meer rekening met de grote van het project.
 
 
Inmiddels hebben we bij Mirjam een hele leuke Halloween workshop gehad waar we leuke kaarten voor Halloween hebben gemaakt én de eerste kerstkaart. Een volgende keer zal ik ze aan je laten zien.
 
Voor nu een fijne zondagavond en maak er een mooie week van,
groetjes,
Sylvia
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten